Psihoterapie psihanalitica-Psihanaliza

Psihoterapie psihanalitică psihanaliză copii, adolescenți, adulți.

Expertiza psihologică judiciară și extrajudiciară

12 ani experienta profesionala

Contact

(0723) 311 661

E-mail

info@psihoterapie-psihanaliza.ro

Cabinet

Str.Aleksandr Puskin 22A, Sec. 1

Bine ai venit!

Psihanaliza este o tehnică de terapie prin care sunt rezolvate conflictele interioare.
Să lucrezi cu și pentru ființa umană este fascinant dar și greu deoarece necesită din partea pacientului multă răbdare, să lucrezi pe propria ființă nu e ușor dar nici imposibil, rezultatele apar pe măsură ce lucrăm deoarece este un lucru „împreună”, pacientul și terapeutul, rezultatele apar încet dar sigur... sunt traume care se rezolvă iar cu altele învățăm să trăim.

Laura Dobrescu - Supervizor in psihologie clinica, Psiholog clinician principal, Psihoterapeut de orientare psihanalitica(Fundatia "Generatia"), Psihanalist-in-formare(Societatea Romana de Psihanaliza), Expert psiholog judiciar

Servicii Oferite

Psihoterapie psihanalitica - Psihanaliza

Psihanaliza este o tehnică de terapie prin care sunt rezolvate conflictele interioare.

Psihodiagnostic

Psihodiagnoza reprezintă activitatea specifică prin care se obțin informații valide despre structură, dinamică și personalitatea unei persoane.

Psihopatologie

Psihopatologia este acea ramura a psihologiei având drept obiect de studiu tulburările de comportament, conștiință și comunicare.

Consilier pentru dezvoltare personală

Include activități care au scopul de a îmbunătăți starea de conștientizare, depășirea barierelor, și dezvoltarea talentelor și abilităților.

Expertiza psihologică judiciară și extrajudiciară

Expertiza psihologică constă într-o evaluare psihologică specializată a persoanelor ce se află într-un demers judiciar.

Dorești să beneficiezi de consultanță personalizată?

Ai posibilitatea să te programezi pentru o sesiune pe Skype. Pentru a face o programare, apasă butonul de mai jos!

Programeaza-te aici!

Despre mine

- De unde pasiunea pentru psihologie/psihanaliză?

- Păi, să încep așa... „A fost odată ca niciodată la vârsta de 9 ani când am primit primele cărticele de la tatăl meu vitreg, Povești nemuritoare, așa am descoperit pasiunea mea pentru cunoaștere, lectură, profunzimi și așa cum îmi place să spun: „am ales să fac ceea ce deja simțeam în interiorul meu”. Dorințele, visele, foarte multele întrebări pe care mi le puneam, curiozitatea, recunosc că sunt un om foarte curios și foarte multele „de ce-uri” chiar și atunci când nu spuneam nimic într-o discuție cu o persoană îmi dădeam seama că reacționa contrar așteptărilor, multe trăiri reprimate, ținute în interiorul meu, teama de-a spune NU, de-a nu supăra pe celălalt și acel „fii bună”,...

Citeste mai mult...

Studiu si pregatire profesionala

Studii universitare
Studii masterale
Formare și atestare
Competente profesionale

Am competențe în: psihodiagnostic, psihopatologie și evaluarea psihologică clinică (expertiză psihologică clinică în procesul judiciar – expertiza psihologică judiciară și extrajudiciară).

„Adevărata călătorie a descoperirii înseamnă nu a căuta țărmuri noi, ci a vedea cu ochi noi.”

— Marcel Proust

Realizeaza o programare pentru cabinet sau Skype

Notă: Vei fi contactat telefonic pentru a stabili detaliile suplimentare și pentru a verifică disponibilitatea locului! Programarea nu intră în vigoare până când nu va fi confirmată telefonic!